Ames Sport & Zorg > Aanbiedingen > GRATIS Inspiratiesessie 19 juni: It’s all in you!

In hoeverre ben jij de creator van jouw leven?

 Met deze vraag kwam ik ongeveer dik 2 jaar terug zelf in aanraking.

En hoewel ik tevreden was met hoe mijn leven op dat moment eruit zag en mijn leven leefde,  voelde ik tegelijkertijd ook dat er nog veel meer aanwezig was/is en voelde ik daar een enorme nieuwsgierigheid naar.

Het moment dat ik las dat wij als mens oneindige mogelijkheden hebben om te creëren en dat je met jouw gedachten je eigen werkelijkheid creëert, leek er bij mij intern iets aan te gaan wat tot op dat moment in een diepe slaap was geweest.

En wat ben ik tot op de dag van vandaag ontzettend dankbaar dat ik hier gehoor aan heb gegeven, want dit heeft tot hele andere en nieuwe keuzes geleidt wat mijn leven enorm heeft verrijkt!

Het is geen mysterie of dat het voor een bepaald soort type mens alleen toegankelijk is. Het is voor iedereen aanwezig, hetgeen waar de wetenschap inmiddels ook al zoveel data over heeft verzameld en onvoorstelbaar prachtig werk op dit vlak wordt verricht ( bijv. Dr.Joe Dispenza).

Graag inspireer ik jou om ook in aanraking te komen met de creator die in jou aanwezig is en gun ik jou dat gevoel wat ik nu dagelijks mag ervaren.

Het mooie is, je hebt er niets van buitenaf voor nodig, het zit allemaal in jou!!    

 Zie ik jou op zondag 19 juni om 14.00? 

www.djessyhuiszoon.nl

Er zijn geen kosten of verplichtingen verbonden aan het volgen van deze workshop.

 

Inspiratiesessie: it's all in you

Deelnemen

1 + 15 =