Ames Sport & Zorg > Aanbiedingen > GRATIS Inspiratiesessie: meer vrijheid in mijn leven!

Inspiratiesessie

Wil jij meer vrijheid in je leven?!

Er is veel in beweging in de wereld, maar ook in ons als mens, ieder op zijn eigen manier. Er zijn vele vraagtekens in de huidige maatschappij waarin we leven.

Voel jij de vrijheid om te kunnen doen wat je wil doen, om te kunnen zijn wie je wil zijn en uit te dragen wat je wil uitdragen?

We leven ons leven voornamelijk ( iets wat ook logisch is) zoals het ons wordt geleerd, door onze omgeving.
Doordat wij als mens zeer geconditioneerd zijn en leven in dit huidige leefsysteem zien we vele dingen niet, het is volledig geautomatiseerd geraakt.

Daar zit uiteraard veiligheid aan vast waar we graag aan vasthouden door onze eeuwenoude oerbrein; het overleven.

Ik geloof, en dit is een visie die ik graag uitdraag, dat het noodzakelijk is dat we weer contact krijgen met wie we daadwerkelijk zijn, dat we contact maken met onze binnenwereld, daar zit namelijk ook de ‘echte vrijheid’ verscholen, iets waar velen naar verlangen.

En het mooiste is; jij kan kiezen of je wel of niet gebruik gaat maken van al dit moois wat we als mens bij ons dragen, we hebben oneindige mogelijkheden tot creatie, ieder op zijn eigen manier.

Afwachten, volgen, slachtoffer zijn, het je allemaal laten overkomen houdt je klein, beperkt jou, je leven en wordt zinloos lijden. Lijden doen we sowieso, wil je dit zinvol of zinloos gaan doen?

Neem jij leiderschap over jou leven om vanuit daar de vrijheid te creëren waar je naar verlangt?

Graag inspireer ik jou, deel ik mijn verhaal en tools die mij ‘in beweging’ hebben gebracht om meer vrijheid in mijn leven te ervaren, iets waar ik elke dag dankbaar voor ben!

Zie ik jou 20 mei om 19.30?!

Graag tot dan.

Djessy.

www.djessyhuiszoon.nl

Er zijn geen kosten of verplichtingen verbonden aan het volgen van deze workshop.

 

Inspiratiesessie: meer vrijheid in mijn leven

Deelnemen

11 + 8 =