COVID-19 herstel en preventie

Leef!Deurne en Preventiecentrum Ames helpen corona patiënten bij hun herstel.

COVID-19/Corona

herstel en preventie programma

U kunt als (ex) patiënt GRATIS deelnemen aan dit traject.

Dit traject is tot stand gekomen na intensieve samenwerking tussen LEEF!Deurne en Ames Sport en Zorg.

COVID-19/Corona heeft heel veel invloed op het leven van (ex)patienten en een volledig herstel vergt goede begeleiding  en tijd.

Voor veel (ex)patiënten is de kwaliteit van leven nog altijd slecht en ervaren ze nog steeds heel veel klachten zoals vermoeidheid, kortademigheid, spierzwakte, geheugenverlies, angstklachten, slaapstoornissen en vele andere klachten.

Onderzoek heeft aangetoond dat het opbouwen van de conditie onder deskundige begeleiding een belangrijke rol speelt en dat direct doorpakken heel belangrijk is om een maximaal herstel mogelijk te maken.

Post corona Preventiecentrum Ames en Leef!Deurne slaan de handen ineen en bieden een professionele begeleiding naar herstel voor deze COVID19/corona patiënten.

Revalidatiecentrum, arts, praktijkondersteuner, specialist kunnen patiënten doorverwijzen maar u kunt ook als ex-coronapatiënt contact opnemen en in aanmerking komen voor dit programma.

Tijdens een intake gesprek met preventiemedewerker/fysiotherapeut wordt de situatie van de patiënt in kaart gebracht om vervolgens een persoonlijk programma op te stellen en een eerste beweegafspraak te maken.

 

In principe zal dit traject een half jaar duren en als vervolg traject van dit begeleidingsprogramma bestaat de mogelijkheid om verder naar geschikt sport- en beweegaanbod door te stromen.

Die zoektocht zal door de consulenten van Leef!Deurne begeleidt worden.

Aanmelden kan middels onderstaand formulier.
Wij nemen altijd eerst telefonisch contact op voor uitleg/afspraak.

COVID-19 herstel en preventie

Hoe bent u op dit programma gewezen?

8 + 2 =