Een groot aanbod van live lessen

Groepslessen

GRATIS proefles volgen? Vul het formulier onder aan deze pagina in. Klik hier

BBB

BBB staat voor buik, billen en benen.
Voor veel vrouwen vormen dit de specifieke probleemgebieden als het gaat om vetverbranding en spierversteviging. BBB is dan ook een spierverstevigende en houdingsverbeterende lesvorm.

BodyAttack

Bodyattack is geen sport voor watjes. Veel energie en een redelijke conditie zijn echt een must voor deze sport.

Bodypump

Met bodypump train je alle spiergroepen in het lichaam met behulp van een barbellset. Door het volgen van bodypump lessen ontwikkel je kracht en realiseer je spiergroei.

Bodystep

Bodystep is de energieke workout welke je een bevrijdend en fit gevoel geeft.
Met behulp van goede, opzwepende muziek beweeg je over en rond de orginele lesmills step onder begeleiding van toegankelijke en professionele instructrices.

 

Core

Core is een efficiente workout om in slechts 30 minuten op een verantwoorde manier je corespieren te trainen.

Crosskick

Crosskick is een groepsles waarbij de deelnemers moeten samenwerken waardoor er een dynamische les ontstaat op knallende muziek met stoten en trappen op een kickbag gecombineerd met bootcamp oefeningen.

LesMills TONE

LesMills TONE Combineert blokken van kracht, cardio- en coretraining tot een complete en effectieve workout.

LesMills TONE SENIOR

LesMills TONE SENIOR is als de lesMills tone waarbij de gehele les is aangepast aan de mogelijkheden van de oudere deelnemers/deelneemster.

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding. stabiliteit coordinatie , ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

Bootcamp

Het outdoor programma van Ames sportcentrum en fysiotherapie. Onder begeleiding van enthousiaste instructrices gaat u in de buitenlucht werken aan uw conditie, kracht en uithoudingsvermogen.

Sh’bam

Maak kennis niet eenvoudige maar geweldig leuke dansmoves, Sh’bam is de perfecte manier om in vorm te komen en je inner-star te laten stralen, zelfs als ie al wat danservaring hebt.

Spinning

Spinning is een opzwepende indoor fietstraining. Deze fietstraining zorgt ervoor dat de conditie snel verbeterd. Door de hoge intensiteit van deze workout worden veel calorien verbrand.

Spinning senior

Deze variant van het spinning is aangepast aan de mogelijkheden van de oudere deelnemer/deelneemster.

Tae Bo/Insane

Tae Bo is een zeer dynamische en uitdagende sport waarbij diverse vechtsporttechnieken op muziek worden uitgevoerd. Deze variant wordt gecombineerd met diverse high intensity oefeningen. 30 minuten de grens opzoeken voor een effectieve workout.

XCO

XCO training biedt een leuke, effectieve en intensieve workout voor je hele lichaam. Wat de training uniek maakt is het effect dat door de ontwikkelaars ‘reactive impact’ wordt genoemd.

Zumba

Zumba is een latijns-Amerikaans geinspireerde dansfitness waarbij muziek wordt gecombineerd niet swingende dansbewegingen. Samen vormt dit een dynamische les.

Zumba Gold

Zumba Gold is een Zumba variant met een lagere intensiteit en dus uitermate geschikt voor beginnende sporters en senioren!

Vul onderstaand formulier in voor een gratis proefles of meer informatie!