Personal training

Bij Amessport heeft u ook de mogelijkheid om personal training te volgen.

Personal Training is de manier om snel en gericht uw doelen te behalen. 1 op 1 (tot 1 op 4) krijgen uw doelen alle aandacht en is de kans op een goed resultaat vele malen groter.  Samen met uw personal trainer gaat u de doelen stellen en training en voeding aanpassen aan uw situatie. 

Bij Amessport zijn 4 Personal trainers werkzaam en hieronder stellen zij zich aan u voor. U kunt altijd meer informatie of een proef/kennismakingsles aanvragen.

Maak kennis met

Onze Personal trainers

Chelsea

Personal trainer

Over mij

Ik, Chelsea Smeets ben 22 jaar en woonachtig te Heerlen. Afgestudeerd als Personal trainer en health coach. Ik ben opgeleid met FITVAK en NASM. Daarnaast run ik mijn eigen coaching bedrijf. Zowel online als op locatie te Heerlen en Deurne. Fitform coaching is sinds november 2019 actief. De doelgroep die ik begeleid is zowel recreatief als presentatief.

Ik ben er om jou te helpen met al je fysieke doelen. Wil je afvallen, spiermassa opbouwen, fitter worden of op gewicht blijven?

Ik heb jaren lang aan top sport gedaan en weet als geen ander hoe het is om te werken naar een specifieke doelstelling. Met acrobatiek heb ik veel Nederlandse maar ook Europese wedstrijden gedraaid. Ik heb deze sport tot mijn 18e levensjaar mogen uitvoeren. Ik kreeg een nieuwe passie voor fitness en ambities om hierin wedstrijden te draaien! Zo heb ik in 2017 mijn eerste bikini fitness wedstrijd gedraaid en Inmiddels bereid ik mij zelf voor op de Nederlandse kampioenschappen die gaan plaats vinden in theater aan de Schie op 26 april 2020.

Door mijn opleiding, kennis, ontwikkeling en ervaring ben ik de juiste coach voor jou. Als coach, personal trainer en eigenaar van Fitform coaching heb ik mooie resultaten weten te behalen, zowel op presentatief als creatief niveau.

Fitform Coaching

Een coaching traject kan online maar kan ook op locatie te Heerlen of Deurne. Ik bied verschillende diensten aan; voeding only, training only, online coaching, personal coaching, coaching premium en personal training.

Voor meer info over deze diensten kijk je op www.fitformcoaching.nl

Working out gives you time to work on yourself physically and mentally. Once you see results it becomes an addiction

Maikel

Personal trainer

Over mij

Maikel Cuijpers

BETAALBAAR en PROFESSIONELE allround coach voor zowel hulp bij voeding als bij training. Door veel verschillende scholingen en cursussen in combinatie met ervaring probeer ik me te onderscheiden van de rest. Door maatwerk persoonlijke begeleiding worden doelen behaald en kunnen deze ook vastgehouden worden.

Ervaring

Ik ben nu 12 jaar werkzaam in deze tak van de gezondheidsbranche. Hiervan bied ik de laatste 7 jaar personal training aan en maak ik nu 6 jaar voedingsschema’s op maat.

Diploma’s

  • CIOS
  • Fitnesstrainer A
  • Fitnesstrainer B
  • Personal Trainer
  • Voedings/ Gewichts consulent
  • Lifestyle coach
  • Sportmasseur
  • Runnings instructor
  • Mental Coach

Tigo

Personal trainer

Over mij

Hé, mijn naam is Tigo van der Heijden. Ik zal mijzelf omschrijven als een energieke, gemotiveerde maar resultaat-gerichte personal trainer.

Ik vind het erg belangrijk dat de mensen die met mij samen trainen hard trainen, resultaat boeken en daar dan ook veel plezier in gaan krijgen! Een proces dat vaak vanzelf gaat als we samen veel gaan leren en overal steeds beter in gaan worden!

Mijn personal training gaat vaak in combinatie met voedings en levensstijlbegeleiding om ervoor te zorgen dat we op alle vlakken alles eruit halen! Spreekt jou dit wel aan? Neem dan een kijkje op de site of stuur me meteen een berichtje, des te sneller kunnen we aan de slag gaan!

Kijk voor meer informatie op mijn website https://builthcoaching.com/