Je kunt het

Stoppen met roken

Stoppen met roken

Stoppen met roken programma

Rook je nog?

STOPPEN MET ROKEN MET ROOKVRIJ EN FITTER

En zou je toch wel willen stoppen? Dan is dit hét moment.

Rookvrij en Fitter heeft in samenwerking met train(st)ers van de Hazenkamp, ziekenhuis CWZ en Body&Mind Lifestyling een innovatief en baanbrekend Stoppen-met-Roken programma met de naam Rookvrij en Fitter ontwikkeld.

4 weken

Programma

Vergoed door 95% van de zorgverzekeraars

\

Blijvend resultaat

\

Geaccrediteerde en gecertificeerde coaches

\

Impulsmanagement

Stop ook met roken

Stoppen met roken programma

Stoppen met roken onder begeleiding is veel succesvoller dan zelfstandig stoppen. Rookvrij en Fitter helpt je hierbij. Het is een heel leuk, intensief maar vooral succesvol programma. Het omvat een intake, zes themasessies of drie individuele sessies en drie Fresh Air Walks in drie weken. Kenmerkend is dat de bijeenkomsten gebeuren in een sportieve setting in een hele innovatieve opzet.

Het programma omvat ook een volledig sportmedisch onderzoek door de Fysiotherapeut. Je krijgt hierdoor inzicht in je gezondheid en ontvangt een persoonlijk sport- of beweegadvies.

Deelname aan Rookvrij en Fitter is gratis.

Het programma is erkend en geaccrediteerd en wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraar (met uitzondering van DSW).

Het programma is na een succesvolle pilot, beschikbaar om van start te gaan. 

Het programma is bij Amesfysiotherapie gevestigd binnen Ames Sport en Zorg, met uitzondering van de Fresh Air Walks. Die zijn in op verschillende plaatsen in de omgeving van Deurne.

Nog nooit was het zo belangrijk om te stoppen met roken. Corona toont wederom het belang van een gezonde (rookvrije) leefstijl aan. En dit is een unieke kans om dit op leuke, innovatieve en uiterst professionele wijze te doen.

Aanmelden
Aanmelden voor het programma kan op drie manieren:

Ook bij vragen of om meer informatie op te vragen, kun je contact opnemen via info@amesfysio.nl

Wat kost het?

Bijna alle zorgverzekeraars betalen de kosten van het stopprogramma vanuit je basisverzekering; je hebt er zelf geen kosten aan. 

Het rookvrij en fitter programma is een erkend programma om voorgoed te stoppen met roken en de coaches zijn allen gecertificeerd en geregistreerd.

Wil je direct stoppen met roken?

Meld je dan hier aan en start deze week nog aan een gezondere leefstijl!