Je kunt het

Stoppen met roken

Stoppen met roken

Stoppen met roken programma

Rook je nog?

En zou je toch wel willen stoppen? Dan is dit hét moment. Want bij Ames BMCC word je in no time een ex-roker. Dankzij het succesvolle SMRplus programma van Body&Mind.

SMR betekent Stoppen met Roken. De plus slaat op de combinatie met voedingsadvies, beweging en ontspanning.
In 2018 was ruim 60 procent van de deelnemers na een jaar nog steeds gestopt met roken. Het beste bewijs dat SMRplus blijvend resultaat biedt.

4 weken

Programma

Vergoed door de meeste zorgverzekeraars

\

Blijvend resultaat

\

Geaccrediteerde en gecertificeerde coaches

\

Impulsmanagement

Stop ook met roken

Stoppen met roken programma

Door de wereldwijde pandemie is pijnlijk duidelijk geworden hoe belangrijk ons afweersysteem is. Maar ook hoe je dat kunt verbeteren. Namelijk door op regelmatige basis matig intensief te bewegen.

Rokers zijn op dit punt extra kwetsbaar. Maar juist voor deze groep is het vaak moeilijk om in beweging te komen. Daarvoor is het reguliere sportaanbod te beperkt. Om ook voor die doelgroep iets te kunnen betekenen is Ames Sport gaan samenwerken met de stichting Rookvrij en Fitter, die landelijk het Body&Mind Lifestyling programma aanbiedt.

’Kom bewegen en alle problemen zijn opgelost’, is te makkelijk gezegd. Roken is een verslaving. De tabaksindustrie doet al meer dan een halve eeuw zijn best om die in stand te houden en er geld aan te verdienen. Om die te overwinnen is heel veel wilskracht nodig. Gelukkig zijn er nu nieuwe methodes om die wilskracht een handje te helpen. En als het dan lukt om te stoppen met roken, wil je niet binnen de kortste keren weer terugvallen.

De methode die Ames Sport gebruikt om een einde te maken aan de rookverslaving, zorgt ervoor dat je je meteen ook een stuk fitter voelt. Meer plezier krijgen in bewegen helpt daarbij enorm. De gecertificeerde coaches van Ames Sport weten hoe je dit voor elkaar krijgt. Ze begrijpen daarbij heel goed dat bewegen niet voor iedereen dezelfde positieve ervaring is als voor een sporter.

SMRplus
Het SMRplus programma is een erkend programma om voorgoed te stoppen met roken. SMR betekent Stoppen met Roken. De plus slaat op de combinatie met voedingsadvies, beweging en ontspanning. Het programma is als het Body&Mind-programma geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. De meeste verzekeraars vergoeden het SMR-programma daarom in de basisverzekering.

Bij Ames Sport is een aantal coaches hiervoor opgeleid en is de methode nog verder aangescherpt. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste inzichten op het gebied van impulsmanagement en bewegen.

Het programma behelst gedurende 3 weken 3 x per week een SMR Themasessie en 1 x een Fresh Air natuurwandeling in het weekend.  Na 3 weken is je fysieke rookverslaving al voorbij en kun je bij Ames Sport blijven bewegen en ontspannen.

Inschrijven
Inschrijven voor de cursus Body&Mind Stoppen Met Roken Plus, kan via de website van www.rookvrijenfitter.nl of via info@rookvrijenfitter.nl

Je krijgt dan bericht wanneer je bij Ames Sport kunt starten.

Wat kost het?

Bijna alle zorgverzekeraars betalen de kosten van het stopprogramma vanuit je basisverzekering; je hebt er zelf geen kosten aan. 

SMRplus programma is een erkend programma om voorgoed te stoppen met roken en de coaches zijn allen gecertificeerd en geregistreerd.

Wil je direct stoppen met roken?

Meld je dan hier aan en start deze week nog aan een gezondere leefstijl!

Wil je eerst nog meer informatie? Klik dan op de knop hieronder.