Ames Sport & Zorg > Succesverhalen > Het verhaal van Joey
Mijn naam is Joey van Otterdijk ik ben 19 jaar oud en ik ben met x-fitt begonnen op 9 april.

Ik kwam thuis nadat ik half jaar in Duitsland heb gewoond voor stage, naast het feit dat ik het super leuk had in Duitsland was dat niet al te best voor mijn gewicht ik zelf zag dit niet maar toen ik weer thuis kwam schrok mijn moeder een beetje, en vertelde ze me dat zij bezig was met een programma genaamd x-fitt en na het horen van de succes verhalen van mijn moeder en van haar vrienden.
Wist ik dat ik dat ook wilde doen, daar naast wil ik ook heel graag obstakel runs gaan doen dit leek me super leuk en een goede uitdaging maar ik wist dat daar voor veel moest gaan veranderen.

De afgelopen 6 maanden verliepen erg goed wat ik mocht eten vond ik erg lekker en de hoeveelheden waren af en toe zelfs teveel en iedere week bij het wegen was er weer bijna een hele kilo af, ik zag iedere week resultaat en daardoor was het voor mij makkelijk om het door te zetten ook voelde ik me steeds sterker en fitter worden.

De eerste keer dat ik echt door kreeg dat ik sterker was geworden was op school mijn klasgenoten gaven een kick boks les en vroegen iedereen om 10 keer op te drukken, voorheen moest ik niet eens een keer proberen op te drukken dus ik dacht meteen shit dit gaat mij niet lukken maar toen ik een maal begonnen was ik ook meteen weer klaar dat was voor mij echt het moment van “wow dit is cool.

1,5 maand geleden kon ik nog niet eens 1 push-up proberen en nu doe ik er 10 met het grootste gemak”.
Inmiddels heb ik 2 obstakelruns gedaan van 18 km.

Als ik terug kijk naar het afgelopen half jaar ben ik trots op mezelf voor wat ik nu allemaal kan en wat ik een half jaar geleden sarcastisch zij “ja, dat kan ik wel” kan ik nu echt.

Maar nu x-fitt voorbij is ga ik gewoon door met het eten en het sporten. X-fitt heeft heel mijn levensstijl veranderd en ik hoop de komende maanden nog meer te bereiken.